Winkeloverzicht

Bekijk alle winkels op ActueleGoudPrijs.nl in onderstaand winkeloverzicht. Wil je meer weten over een winkel ga dan naar de winkel pagina van de betreffende winkel en lees meer over de winkel en hun services. Bekijk openingstijden, levertijden en/of contactgegevens.

Winkel aansluiten
Winkel aansluiten

Het overzicht van winkels proberen wij zo up-to-date mogelijk te houden. Ben je in onze vergelijker een aanbieder tegen gekomen maar kan je deze niet vinden in bovenstaand overzicht van winkels. Laat het ons weten door contact op te nemen met ons.

Partners Actuelegoudprijs.nl

Voor veel informatie op deze site maken wij gebruik van de informatie van onderstaande partners. Dit zijn partners die bij ons geen prijzen voor producten aanleveren en komen daarom ook niet voor in bovenstaand winkeloverzicht.

Tradingview.com

Trading view levert ons data voor het vertonen van de actuele goudprijs op onze site. Op onze website wordt de informatie in deze widgets getoond in Euro’s en per Troy Ounce (1/Oz). We krijgen de “Live” prijs continu doorgespeeld, dat kan je zien aan de prijs die constant veranderd. Zowel de goudprijs alsmede de procentuele stijging of daling bij een prijsverandering worden aangeleverd door TradingView.

Bekijk de website van Tradingview:  http://www.tradingview.com

WorldGoldCouncil.org

World Gold Council heeft ons de data aangeleverd waarmee wij de statistieken hebben gemaakt waaraan de trend van het jaarlijkse rendement van goud zijn af te lezen in percentages.

Bekijk de website van World Gold Council

Actuelegoudprijs.nl
Logo
Enable registration in settings - general