Ontvang "gouden" leads

(web)Winkel aansluiten op ActueleGoudprijs.nl

Hoe onstuimig de financiële wereld er ook voor staat, er is altijd een gezonde interesse naar goud. En ook voor goud geldt dat men vaak online op zoek gaat naar informatie, en ook in het geval van goud geldt dat online “shoppen” steeds populairder wordt. Bij ons vindt deze “oriënterende” bezoeker informatie over het aankopen of verkopen van zijn of haar goud, het beleggen in goud en welke aanbieders en aanbiedingen er zijn.

Advertentie mogelijkheden

Adverteren op ActueleGoudprijs.nl is vrij eenvoudig, u kunt zich aanmelden voor producten in de vergelijker of kiezen voor adverteren via banners op onze webpagina’s.

Winkels kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier, na ontvangst van jullie aanvraag zullen wij deze in behandeling nemen en beoordelen. Wij zullen zo spoedig mogelijk het resultaat hiervan delen. Aan deze voorwaarden moet je in ieder geval kunnen voldoen willen wij akkoord gaan.

Aanmelden winkel

  1. De winkel, webshop of webpagina voldoet aan alle wettelijke eisen m.b.t. beveiliging en privacy.
  2. Je bent in staat een pricefeed aan te leveren of online benaderbaar te maken, en advertentiemateriaal aan te leveren.
  3. Je gaat akkoord met onze algemene voorwaarden.

Nadat wij een aanmelding ontvangen zullen wij deze beoordelen en bij een akkoord contact opnemen om de opname in de vergelijker en/of het vertonen van uw banners door te nemen.

Winkelpagina

Wij zullen voor het inrichten van uw winkelpagina een beschrijving en logo bij u opvragen, indien gewenst kan er op deze pagina extra geadverteerd worden met producten en/of aanbiedingen. Een uitgelezen kans om onze bezoekers meer over jullie winkel te vertellen en direct een mooie aanbieding te doen.


    Actuelegoudprijs.nl
    Logo
    Enable registration in settings - general