Disclaimer

Het aanbod van Actuelegoudprijs.nl (onderdeel van iDilly Media) wordt zo zorgvuldig mogelijk samengesteld, vrijwel dagelijks worden alle aanbiedingen gecontroleerd en aangepast naar actualiteit van de aanbieder. We besteden veel tijd aan het handmatig verwerken van de online informatie en het bijhouden van de website en het proberen het aanbod zo actueel mogelijk te houden. Ondanks de constante zorg en aandacht kan iDilly Media niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de website. iDilly Media aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade van welke aard dan ook die voortkomt uit, of in enig opzicht verband houd met het gebruik van de site, de informatie of de eventuele (on)bereikbaarheid van de site.

Intellectueel eigendom

De informatieve teksten en informatie behoren tot het eigendom van Actuelegoudprijs.nl en kan niet zonder toestemming gebruikt worden of overgenomen door derden. Alle afbeeldingen en logo’s van aanbieders zijn eigendom van de aanbieder.

Links & Verwijzingen naar derden

Op de website vindt je vele links naar andere websites, informatieve site en sites van aanbieders. iDilly Media heeft geen invloed op de inhoud van deze websites of hoe deze met uw (persoons)gegevens omgaan, iDilly Media is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites en/of  hoe deze (persoons)gegevens verwerken. Lees hiervoor het privacy beleid, algemene voorwaarden en de disclaimers van die sites.

Actuelegoudprijs.nl
Logo
Enable registration in settings - general